hugh_h Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Tak się zastanawiam czy by nie wymienić znowu silnika, może by tak wsadzić zamiast td27 jakaś benzynę z LPG, tak prawdę mówiąc to właśnie to LPG mnie najbardziej korci. Może 2,4 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 A jezt tam się czym odepchać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 2.4 jest za mały na ten twój kemping. 3.0 v6 sobie wstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 ale czzero to już chla trochę .. 2.4 ma moment nieco mniejszy niz 2.7 chyba by dało radę tak sobie gdybam na razie, jak w końcu sprzedam swoje stare td25 w idealnym stanie to pomyślę konkretniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 mniejszy moment ale jakie obroty potrzebuje, traktor to traktor wolno od dołu ciągnie i jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 no prawda ka24 to przy 4k ma ten moment a traktor przy 2k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Hubercie powiem Ci że miałem ten silnik w terrano i nie założyłbym go - jeśli benzyna to chyba jedynym słusznym kierunkiem jest czyzero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin316 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Tak się zastanawiam czy by nie wymienić znowu silnika, może by tak wsadzić zamiast td27 jakaś benzynę z LPG, tak prawdę mówiąc to właśnie to LPG mnie najbardziej korci. Może 2,4 ? Już chyba wolałbym założyć gaz do diesla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 z iskrą za duże kombinacje, bez iskry za małe korzyści ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Zadzwoń ppłd. Chyba mam czyzero na zbyciu ;-) Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi