alpiner Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Czy ktoś ma do sprzedania wałek rozrządu ssący doPrimery P12 2.0 benzyna 2004 rok 6 biegowa skrzynia biegówz silnikiem QR20DE.Przeszukałem całe allegro i okoliczne szroty i nigdzie nie ma.Nie potrzebuje całej głowicy z wałkami - bo mam świeżo po remoncie - potrzebuje tylko tego wałka.Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ciężka sprawa, raczej nie kupisz samego wałka. A jak już to w cenie głowicy. Sam jakiś czas temu miałem głowicę z wałkami z QR20DE do sprzedania. Dzwonili ludzie po same wałki a i tak końcem końców kupił ktoś całość a potrzebował tylko wałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alpiner Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 dziękuję za odpowiedźwałek kupiony - temat nieaktualnydla potomności - liczą sobie za używkę około 300zł + wysyłkadużo dzwonienia i pytania ale się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.