jacekvi Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 nie mam prądu w gniazdach zapalniczki, ktoś może wie gdzie znalezć bezpieczniki?,sprawdzałem te z boku deski i te pod maską i wydają się być ok,są jeszcze gdzieś indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 nie mam prądu w gniazdach zapalniczki, ktoś może wie gdzie znalezć bezpieczniki?,sprawdzałem te z boku deski i te pod maską i wydają się być ok,są jeszcze gdzieś indziej? Na pokrywie sa ikony ktory od czego. Sa 2 zapasowe. 20 jest od gniazdek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekvi Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 bezpieczniki są dobre,jakieś inny pomysł czy będę musiał odwiedzić serwis? nikt nic nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Prądu nie ma piszesz a był wcześniej ..?? Twierdzisz że bezpiecznik jest dobry, jesteś tego na 100% pewny, wyjmowałeś go sprawdzałeś jego przewodność, bo czasami wizualnie wydaje się dobry a faktycznie jest walnięty. Jeśli zaś bezpiecznik jest faktycznie dobry to sprawdź czy wszystko w aucie Ci działa, oświetlenie kabiny deski itp. Może walnął większy bezpiecznik przy klemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Jacek tak jak pisałem Ci wcześniej Tester potwierdził moje obawy.Ale! Na Twoim miejscu jak nie możesz znaleźć uszkodzenia,udałbym się do serwisu.Ja za diagnozę i bezpiecznik zapłaciłem 40zł,nie tak wiele a,problem szybko zdjęty z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekvi Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 więc tak:prąd był wcześniej,wywalił go zasilacz od kamerki,znalazłem trzy skrzynki z bezpiecznikami:jedna w kabinie i dwie pod maską. Jeszcze raz spokojnie sprawdziłem wszystkie bezpieczniki miernikiem i wszystkie przewodzą prąd,niestety w gniazdkach nadal prąd się nie pojawił Coś mi się wydaje że we wtorek odwiedzę serwis,ale obawiam się że oni też będą długo szukać problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 a moze zapas uzyc w kabinowej skrzynce i sprawdzic: ten od gniazdek : nie pamietam jak go nazwali po inglisz a moze zapas uzyc w kabinowej skrzynce i sprawdzic: ten od gniazdek : nie pamietam jak go nazwali po inglisz. Tez dupowata wtyczka od rejestratora wywalila mi bezpicznik kiedys. I to bylo to. Produ nie bylo zarowno w podlokietkniku jak i na konsoli. Te male skurczybyki sa naprawde male i nie ma ich na stacjach a moze zapas uzyc w kabinowej skrzynce i sprawdzic: ten od gniazdek : nie pamietam jak go nazwali po inglisz. Tez dupowata wtyczka od rejestratora wywalila mi bezpicznik kiedys. I to bylo to. Pradu nie bylo zarowno w podlokietkniku jak i na konsoli. Te male skurczybyki sa naprawde male i nie ma ich na stacjach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekvi Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 bardzo wszystkim dziękuję za pomoc i podpowiedzi,znalazłem czwartą skrzynkę z bezpiecznikami i tam był jeden walnięty .Problem rozwiązany,jak by co to w T32 tekna są dwie skrzynki w kabinie :jedna z lewej druga z prawej strony deski i dwie pod maską pod rurą dolotową do filtra powietrza,jeszcze raz dzięki wszystkim! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Masz plusa za samozaparcie Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 No widzisz małymi kroczkami sam do wszystkiego dojdziesz, plusik dla Ciebie ....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 A zwlaszcza ze to sie moze kazdemu przytrafic i mamy gotowe rozwiazanie. Pewnie sam dlugo bym szukal. Jak polecial mi ☆20 od padnietej wtyczki rejestratora to ladnych pare minut szukalem☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
you-ra Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 @jacekvi możesz napisać który to dokładnie bezpiecznik bo przejrzałem wszystkie a prądu w zapalniczkach dalej brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi