jacekdh12 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) Samochód był myty na myjni karcherem ja siedziałem w bagazniku. Woda skierowana była na zderzak nigdzie wiecej ( no wiadomo 20 cm nad zderzakiem tez ) i jak lezalem w bagazniku głową w kierunku klapy bagaznika widziałem jak woda wypływa miedzy łączeniami blach na pasie tylnym. Tam nad półka ze styropianem. i po środku i z drugiej strony też. Mase poliuretanową zle nałożyłem i przepuszcza dalej. Ale mniejsza z tym. Zdjąłem zderzak i tam nie ma gdzie woda się dostawać pod blache. Chyba że spinkach slizgów zderzaka może tamtędy leci troche miedzy blachy i w bagazniku wypływa. Chciałem zrobic raz a dobrze pod zderzakiem a nie od środka ale nic nie znalazłem. Dlatego pisze czy ktoś miał podobny problem i znalazł pod zderzakiem miejsce przepływu wody? Dziurki nie ma ani nic dziwnego Edytowane 17 Listopada 2018 przez jacekdh12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi