rtoip10 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Cześć Pomiędzy elementami deski a słupkami po prawej i lewej stronie pojawiły się takie jak na zdjęciach szczeliny. W mojej ocenie jak auto było nowe to spasowanie w tym miejscu było lepsze. Sprawia to wrażenie jakby cały kokpit opadał. Nic nie stuka nie puka ale optycznie wygląda to kiepsko. Zgłosiłem w serwisie twierdzą, że można rozebrać cały kokpit i poskładać na nowo i może będzie lepiej. Zerknijcie w swoich bolidach czy spasowanie tych elementów u was jest takie jak u mnie. Nie wiem czy to dawać do ponownego poskładania czy nie ruszać bo będzie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Legemdarna jakość montażu aut składanych na wyspach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Ja mam tak od nowości ale tylko po stronie pasażera, od kierowcy jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 W dniu 5.05.2017 o 09:26, rtoip10 napisał: Cześć Pomiędzy elementami deski a słupkami po prawej i lewej stronie pojawiły się takie jak na zdjęciach szczeliny. W mojej ocenie jak auto było nowe to spasowanie w tym miejscu było lepsze. Sprawia to wrażenie jakby cały kokpit opadał. Nic nie stuka nie puka ale optycznie wygląda to kiepsko. Zgłosiłem w serwisie twierdzą, że można rozebrać cały kokpit i poskładać na nowo i może będzie lepiej. Zerknijcie w swoich bolidach czy spasowanie tych elementów u was jest takie jak u mnie. Nie wiem czy to dawać do ponownego poskładania czy nie ruszać bo będzie gorzej. Ja mam tak po lewej stronie,było gorzej,ale po zgłoszeniu w serwisie nie mineło pół godziny i szczelinę zlikwidowali! Ale po jakimś czasie powolutku znowu zaczęła się pojawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz58 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 W dniu 5.05.2017 o 11:53, JACKO29 napisał: Ja mam tak po lewej stronie,było gorzej,ale po zgłoszeniu w serwisie nie mineło pół godziny i szczelinę zlikwidowali! Ale po jakimś czasie powolutku znowu zaczęła się pojawiać. Witam. Wystarczy zdjąć nakładki plastikowe z dwóch śrub widocznych po otwarciu drzwi na wysokości kokpitu ,poluzować i wyregulować ,dokręcić i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jak dostanę Kaśkę w swoje łapy...to oblukam temat.Na razie dzięki ku potomności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 A w Mikrusie masz nawigację ? Pytam bo pewnie jest dokładnie taka sama jak w J11B i ciekaw jestem czy są jakiekolwiek różnice oprócz innych ikonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 21 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 U mnie na przykład nie domyka się schowek pasażera na zatrzask bliżej drzwi pasażera - muszę lekko docisnąc i dopiero wtedy zaskakuje... W sumie nie wiem czy to zgłaszać czy TTM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baran Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 W dniu 21.07.2017 o 19:16, Jacoob napisał: U mnie na przykład nie domyka się schowek pasażera na zatrzask bliżej drzwi pasażera - muszę lekko docisnąc i dopiero wtedy zaskakuje... W sumie nie wiem czy to zgłaszać czy TTM Nie zauważyłem w moim QQ takiej przypadłości. TT tak nie ma ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) W dniu 22.07.2017 o 14:13, Baran napisał: Nie zauważyłem w moim QQ takiej przypadłości. TT tak nie ma ;-) czyli zgłosze - dzięki EDIT: 28/07/2017: byłem w ASO i powiedzieli, że według specyfikacji schowek powinno zamykać się obiema rękoma i tak też on się domyka. Siedziałem w najnowszym QQ i jak się siedzi na siedzeniu kierowcy i zamknie schowek przed pasażerem dotykając schowek po skrajnie lewej stronie to zatrzask po skrajnie prawej nie zaskoczy. Natomiast jak sie zamyka pchając od środka to zaskakują oba. W dniu 5.05.2017 o 09:41, tz1609 napisał: Ja mam tak od nowości ale tylko po stronie pasażera, od kierowcy jest ok. sprawdziłem u siebie - też tak mam. Edytowane 28 Lipca 2017 przez Jacoob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi