CoJestKotku Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Witam, mam problem z wentylatorami (caly czas chodza) mechanik wstępnie powiedzial ze moze byc to problem przekaznika. I tu moje pytanie, gdzie owe sie znajduja? Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 za akumlatorem 3szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoJestKotku Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ok ok przekazniki sa ale wie ktos moze ktore sa od wentylatorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Przeciez masz info na oslonie skrzynki co za co odpowiada. Z tego co pamietam tam jest tylko jeden przekaznik, ktory po wyciagnieciu dawal u mnie taki efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoJestKotku Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Z przodu przed aku sa 3 ale to sa bezpieczniki i faktycznie pisze który od czego jest. Natomiast za aku tam gdzie sa bezpieczniki te male nie ma opisu przekaźników a jedynie bezpiecznikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.