Zuba00 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Dzień dobry witam wszystkich, mam problem w swojej Zetce a mianowicie podczas jazdy po nierównością słychać odgłosy skrzypienia w bagażniku tylko od strony pasezera czy miał ktos może podobny problem i jakoś go rozwiązał? Jest to strasznie denerwujące podczas jazdy;) rok produkcji auta 2008. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Sprawdź czy to nie osłona plastikowa klapy bagażnika - ta od wewnątrz ... np. naciskając z zewnątrz mocno lub siadając nawet na klapie. Mi tak właśnie skrzypi ale z drugiej strony, po tym jak kiedyś ją zdemontowałem żeby ten dodatkowy ciężar usunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuba00 Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Dzięki za pomoc jutro sprawdzę i dam znać czy miałeś racje pozdrawiam Cieżko jest dojść dokładnie co to skrzypi bo szczerze mówiąc nie są to dobre gatunkowo plastiki,ale prysnalem guma rozsmarowanej po wszystkich plastikach w bagażniku i odpukać przestało oby przez jakis czas był spokoj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Wywalic je najlepiej! Redukcja wagi = darmowe koniki i nic nie skrzypi! Chyba sam to zrobie wkrotce ale zachowal audio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskari Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Również mam ten same problem, ktoś może juz się z tym musial uporac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.