YATES Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dziś chciałem zamknąć drzwi i nie usłyszałem ich ryglowania tylko gdzieś z pod maski taki przerywany sygnał , takie krótkie pikanie . Gdy nacisnę na pilocie otwieranie to działa , a zamknąć nie chce. Czy to słaba bateria w pilocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Dziś chciałem zamknąć drzwi i nie usłyszałem ich ryglowania tylko gdzieś z pod maski taki przerywany sygnał , takie krótkie pikanie . Gdy nacisnę na pilocie otwieranie to działa , a zamknąć nie chce. Czy to słaba bateria w pilocie ? Hej, raczej krańcówka drzwi, awaria krańcówki pod maską, coś z zamkiem bagażnika..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 No właśnie baterie wymieniłem i nic to nie dało. Drzwi da się normalnie zamknąć za pomocą grotu kluczyka, a z pilota sie nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neq Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Tak jak kolega radzi sprawdź dokładnie inne zamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 17 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Okazało się, że klapa bagażnika była nie do końca domknięta i dlatego nie chciało z pilota zaryglować drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.