Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Kupie linkę otwierającą pokrywę silnika do nissana 350z.

RobWie

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Jak w temacie szukam linki do maski bo mi się zerwała a w aso każą czekać 3 miesiące.

Proszę śmiało dzwonić 737 836 089.

Robert

Cześć

Dzięki za pomoc i poświęcony czas ale niestety to nie o te linkę chodzi.

Chodzi o długa stalową plecioną linkę.

W aso kosztuje 360 zł ale cena to nie problem,problem to czas oczekiwania 3msce!

Jeszcze raz dzięki

Cześć

Dzięki za pomoc i poświęcony czas ale niestety to nie o te linkę chodzi.

Chodzi o długa stalową plecioną linkę.

W aso kosztuje 360 zł ale cena to nie problem,problem to czas oczekiwania 3msce!

Jeszcze raz dzięki

Sory że zapytam z ciekawości, jaką drugą linkę, są dwie ..? Pisałeś linką do maski. to co Ci podesłałem jest plecioną linką do maski w Z-ce, jest jakaś inna w zależności od modelu..??

Ale na tych aukcjach są linki do awaryjnego otwierania bagażnika a ja potrzebuje linkę do otwierania maski/pokrywy silnika.

Na jednej aukcji jest napisane że to linka do otwierania bagażnika a na drugiej na końcówce linki jest napis klapa.

Już mi kolega z forum pomógł i zamówił tę linkę z USA także raczej już sprawa załatwiona.

Dzięki za chęć pomocy :)

Ok.! Dzięki za wyjaśnienie, faktycznie nie zwróciłem uwagi. W takim razie może tu coś pozyskasz; Zadzwoń pod numer 506982330, drugi numer 693152109 i e-mail cezar.n@onet.pl, adres Wygnanów 148, 21-306 Czemierniki, firma AUTO-NISSAN Części Samochodowe Cezary Nieznajek.  Facet rozbiera Nissany i jest bardzo kompetentny co do wiedzy o tych autach z podziałem na roczniki nawet. Zamówione części w rozsądnych cenach wysyła kurierem pod dowolny adres. (Nie za bardzo odpowiada na e-maile, nie ma czasu ich przeglądać, lepiej dzwonić)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...