RobWie Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Cześć Jak w temacie szukam linki do maski bo mi się zerwała a w aso każą czekać 3 miesiące. Proszę śmiało dzwonić 737 836 089. Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Może Ci spasuje; http://allegro.pl/nissan-350z-05r-linka-awaryjna-otwierania-klapy-i6729864723.html http://allegro.pl/nissan-350z-linka-awaryjna-otwierania-klapy-i6783090133.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobWie Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Cześć Dzięki za pomoc i poświęcony czas ale niestety to nie o te linkę chodzi. Chodzi o długa stalową plecioną linkę. W aso kosztuje 360 zł ale cena to nie problem,problem to czas oczekiwania 3msce! Jeszcze raz dzięki Cześć Dzięki za pomoc i poświęcony czas ale niestety to nie o te linkę chodzi. Chodzi o długa stalową plecioną linkę. W aso kosztuje 360 zł ale cena to nie problem,problem to czas oczekiwania 3msce! Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Sory że zapytam z ciekawości, jaką drugą linkę, są dwie ..? Pisałeś linką do maski. to co Ci podesłałem jest plecioną linką do maski w Z-ce, jest jakaś inna w zależności od modelu..?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobWie Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Ale na tych aukcjach są linki do awaryjnego otwierania bagażnika a ja potrzebuje linkę do otwierania maski/pokrywy silnika. Na jednej aukcji jest napisane że to linka do otwierania bagażnika a na drugiej na końcówce linki jest napis klapa. Już mi kolega z forum pomógł i zamówił tę linkę z USA także raczej już sprawa załatwiona. Dzięki za chęć pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Ok.! Dzięki za wyjaśnienie, faktycznie nie zwróciłem uwagi. W takim razie może tu coś pozyskasz; Zadzwoń pod numer 506982330, drugi numer 693152109 i e-mail cezar.n@onet.pl, adres Wygnanów 148, 21-306 Czemierniki, firma AUTO-NISSAN Części Samochodowe Cezary Nieznajek. Facet rozbiera Nissany i jest bardzo kompetentny co do wiedzy o tych autach z podziałem na roczniki nawet. Zamówione części w rozsądnych cenach wysyła kurierem pod dowolny adres. (Nie za bardzo odpowiada na e-maile, nie ma czasu ich przeglądać, lepiej dzwonić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobWie Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Bardzo Ci dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.