DINO Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 no to rozpoczynamy kolejne auto w LPG wiem wiem takich się nie gazuje no ale jak można taniej to po co przepłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Cdn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 mały update, zestaw to Barak 130, MIII, (testowo aby zobaczyć co i jak z nim teraz) TECH224 (aby młody miał podgląd w fonie po BT) okazało się, ze jest trochę zabawy ze zbiornikiem, bo albo walec w bagażniku beeeeee albo zwalamy zbiornik PB i kombinujemy jak tu wyjść z przewodami aby nie było łatwo poszła wersja II, nad wlewem jeszcze myślę ale już jest opcja kolektor nawiercony zaraz przy wtryskach PB do tego króciutkie wężyki i wyszło na to, że powinno się udać na trójnikach, sterownik w kabinie pod schowkiem dzisiaj zakończony przód wymiana filtrów to pikuś za to aby pobawić się z wtryskami to będzie wyzwanie teraz oczekiwanie na zderzaki, które miały być już pomalowane prawie miesiąc temu i może na piknik się skończy ------------------------ no i wlewik zamontowany -------------------------------------- no i guzior , komp LPG w środku pod schowkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.