Gość sas_ha Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Co radzicie w kwestii oleju do 2.0 d ?? auto od niedawna w polsce i chce zmienic olej a nie wiem na jakim autko jezdzilo mam ksiazke serwisowa ale nie ma tam nic napisane jaki olej lali??!!! wrrrr!!! i nic nie wiem prosze poradźcie cosik, auto ma 206 tys km. Jaki olej wlac? mienarał? czy lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 moj sunny zalany jest mobilem mineralnym przejechane ma 186 tys przynajmniej tyle na liczniku ale byla dyskusja na forum ze nie powinno sie do niego lac mineralnego oleju sam sie zastanawiam czy nie zmienc na polsyntetyk :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 zdecydowanie mineralny półsyntetyk w takim przebiegu wiece3j szkód zrobi niz pomoze w moim aucie mineralny lany jest od przebiegu 150tyś a ma obecnie 407 tys i chodzi jak burza od zmiany do zmiany nie dolewam oleju chociaż na bagnecie ciutkę poziom sie obniża ale do minimum ma daleko pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 półsyntetyk w takim przebiegu wiece3j szkód zrobi niz pomoze Khem.............pozwolę sobie nie zgodzić się kolegą.......ja mam 230.000 km i właśnie leję półsyntetyk i nic nie ubywa.............żeby zmienić olej na mineralny zawsze jest czas.................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 3 posty wcześniej jest taka sama dyskusja: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=9606 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.