macabro Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Witam, Mam zamiar oddać auto Qq1 do lakiernika. Będę lakierował próg. Do tego celu lakiernik zdejmie drzwi kierowcy. Czy posiadając podswietlenie stóp nie rozładuje mi się akumulator? Podświetlanie zapala się po otwarciu drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Uprzedź lakiernika niech odepnie kleme,albo sam wypnij bezpiecznik od oświetlenia wnętrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabro Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 P Uprzedź lakiernika niech odepnie kleme,albo sam wypnij bezpiecznik od oświetlenia wnętrza. Czy po wypięciu klemy bedę musiał coś po podpieciu później programować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Nie wiem jak w J10 zachowuje się radio,ale w J11 nic nie trzeba programować oprócz szyby kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yan_2007 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 W moim QQ (J10 z 2011 r) oświetlenie wnętrza wyłącza się samo po kilku minutach, mimo otwartych drzwi. Sprawdź czy też tak masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 potwierdzamgaśnie oświetlenie wnętrza samo istnie po upływie około 5min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macabro Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 W moim QQ (J10 z 2011 r) oświetlenie wnętrza wyłącza się samo po kilku minutach, mimo otwartych drzwi. Sprawdź czy też tak masz. Też mam J10 z 2011. Dzięki sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Też mam J10 z 2011. Dzięki sprawdzę. Po odpięciu klemy trzeba wklepać PIN do radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.