Gość dikey Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Hejka. Mam pytanko co do zatrzasku? Bo sam nie wiem jak to dobrze nazwać Złamało mi się to i chciałbym kupić jakis zamiennik czy coś.. orientuje się ktoś czy można to kupić samo? Szukałem po Internecie ale nie moge dorwać. Chodzi mi o samą tą śrubę co z jednej stronie ma gwint a z drugiej bolec ktory łączy sie z autem. Nissan Note Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SajmonSes Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Hejka. Mam pytanko co do zatrzasku? Bo sam nie wiem jak to dobrze nazwać Złamało mi się to i chciałbym kupić jakis zamiennik czy coś.. orientuje się ktoś czy można to kupić samo? Szukałem po Internecie ale nie moge dorwać. Chodzi mi o samą tą śrubę co z jednej stronie ma gwint a z drugiej bolec ktory łączy sie z autem. Nissan Note Witam. Napiszę tak nie jestem pewny ale to jest prowadnica do ustawienia lampy i te wpusty nie są chyba wymienne ale jeżeli da się je wykręcić to to powinien być numer katalogowy 265571U601 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zalko Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 A ja mam pęknięty plastikowy element osłony/zderzaka (to jest ta część pomiędzy lampą tylną a zderzakiem i górna śruba trzymająca to dolna od lampy). Ponieważ nie znalazłem wątku...czym to skleić ?? Żeby to wymontować musiałbym zdjąć lampę-kwestia uszczelki albo demontować zderzak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@reS Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Hejka. Mam pytanko co do zatrzasku? Bo sam nie wiem jak to dobrze nazwać Złamało mi się to i chciałbym kupić jakis zamiennik czy coś.. orientuje się ktoś czy można to kupić samo? Szukałem po Internecie ale nie moge dorwać. Chodzi mi o samą tą śrubę co z jednej stronie ma gwint a z drugiej bolec ktory łączy sie z autem. Nissan Note Ja mam połamane po jednym tym zatrzasku w każdej lampie....od wymiany żarówek . Potrafią się tak zakleszczyć że nie szło wyjąć , no i ułamane. Otwory zakleiłem silikonem a lampa i tak jest mocowana na 2 śruby więc diabeł tego nie urwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.