Arii Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Witam,Mam nietypową prośbę do posiadaczy primer z Poznania Czy jest może ktoś, kto znalazłby chwilę i mógłby użyczyć swojej przepływki aby sprawdzić czy to ona sprawia u mnie problem? Jeżeli tak to podjadę gdzie trzeba i kiedy trzeba, cała operacja zajmie pewnie kilkanaście minut, pomóżcie w potrzebie stawiam czteropak!Dodam tylko że wywala check P0171, zazwyczaj na autostradzie po kilkudziesięciu km. Na wolnych obrotach wskazówka obrotomierza delikatnie sobie faluje, czasem jest to niezauważalne, a czasami poniesie ją bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarenko Opublikowano 22 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Możemy sie zgadać, chociaz i ja nie mam pewnosci ze przeplywka mi dziala poprawnie. Jaki masz silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arii Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Sprawdź wiadomości prywatne Chętnie się z Tobą ugadam na tą podmiankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.