Rado_KR Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Witam serdecznie możecie mi powiedzieć czy wentylatory chłodnicy chodzą cały czas po włączeniu silnika? Chodzi mi o silnik 2.0 benzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 jak masz załączoną klimę to powinien działać częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_KR Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Właśnie chodzi cały czas czy klima czy bez klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 ale teraz tak jest?? w tych temperaturach?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado_KR Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Dziś to zauważyłem, ale poruszałem kostką od czujnika temperatury i się wyłączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.