Breeg Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Witam chciał bym poprawic wizualnie wygląd mojej Almerki n15 poniewaz odstaje zderzak tyl Proszę o pomoc co by tu zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Najtańsze zamienniki tak mają, nic nie zrobisz, ewentualnie spróbuj go zdemontować i inaczej zamontować. Może ktoś to robił nogami jak go składali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt07 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Witam chciał bym poprawic wizualnie wygląd mojej Almerki n15 poniewaz odstaje zderzak tyl Proszę o pomoc co by tu zrobić. Mam dokładnie taki sam problem. Udało się to jakoś poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denver1979 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Mam dokładnie taki sam problem. Udało się to jakoś poprawić? Moja Almerka Sedan ma podobnie. Zderzak wisi jakby zaczepy puściły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.