Poochini Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Witam Poszukuje manuala, jak zamontować wyłącznik poduszki powietrznej do Micra K12 1.5dCI 2004r. Znalazłem na allegro coś takiego: http://allegro.pl/nissan-micra-k12-05-wylacznik-poduszki-airbag-i6457566276.html Nie chce bypasować poduszki rezystorem, ale zamontować org wyłącznik / włącznik poduszki. Macie jakieś sposoby na montaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Ale po co ci to? Chcec wozic z przodu dziecko na foteliku? Musisz miec oryginalna wiazke deski z wersji z przelacznikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poochini Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Tak, chodzi o montaż fotelika z przodu. Oczywiście mając na uwadze bezpieczeństwo, wchodzi w grę tylko org wiązka i przełącznik, a nie jakieś rzeźbienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 To juz lepiej wepnij rezystor, bedzie prosciej. Zeby zmienic wiazke musisz zdiac cala deske rozdzielcza, a wiazka nie wiadomo czy bedzie pasowac, bo zazwyczaj roznia sie miedzy rocznikami i wyposazeniem. Nie wiem czy tak jest na 100% bo nigdy nie rozbieralem tego auta. Nie wiem jeszce jak wyglada kwestia aktywowania tego w sterowniku i czy jest to w ogole mozliwe. Jestes w ogole pewny ze ta poduszka tam jest i jest sprawna? Musial bys wyjac schowek pasazera i zobaczyc jak wyglada poduszka, czy nie jest podtopiona na wtyczce i czy juz ktos rezystora tam nie wpial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.