moreproductive Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Hej! Czy ktoś z właścicieli Terrano II mógłby pomierzyć dla mnie szyby w tym aucie? Niestety w necie nigdzie oprócz przedniej szyby i wymiarów ogólnych auta tego nie ma... Prośba jest nietypowa ale jedziemy z Żoną na Islandię i wynajęliśmy terrano- będziemy w nim kimać, a niestety nie ma żadnych zasłonek. W czasie wyjazdu dzień trwa 22 godziny więc chcemy auto zaciemnić. Planuję wyciąć z tkaniny zaciemniającej zasłonki i dorobić przyssawki i zabrać to ze sobą na wyjazd. Wiem, że łatwiej jest założyć maskę do spania na ryj ale już to kiedyś testowaliśmy i jest to dla nas niewygodne, wolę zabrać dodatkowe zasłonki ze sobą. z góry dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Wymiary szyb bocznych mierzone od wewnątrz (cm): drzwi przednie: wysokość 49 górna krawędź 44, dolna 80; drzwi tylne 49x73; szyba boczna bagażnika 37x64; drzwi bagażnika 37x100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moreproductive Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Wielkie dzięki! Zabieram się za robotę PS. Czy w ramach walidacji mógłbyś jeszcze podać rozmiar czołowej szyby? ok 140cm x 70cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Wymiar zbliżony bo samemu ciężko Góra-117cm,Bok-70cm,Dół mierzony w miejscu gdzie kończą się boki-143cm,jak byś chciał całkowite zaciemnienie to dołem jest dłuższa na środku-76cm . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Kolego moreproductive Czemu nie czytasz wiadomości PW ? Podałem Tobie na rysunkach wszystkie wymiary bocznych szyb łącznie z kątami narożników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.