zaksa77 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam. Mam pewien problem. Nie mam prawego światła mijania i długich z przodu. Sprawdziłem żarówkę i bezpieczniki. Wszystko jest ok. Myślałem że może coś jest z przełącznikiem zespolonym ale gdyby tak było to wydaje mi się, że nie byłoby obu świateł.Chyba,że się mylę. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun_ Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Witam. Mam pewien problem. Nie mam prawego światła mijania i długich z przodu. Sprawdziłem żarówkę i bezpieczniki. Wszystko jest ok. Myślałem że może coś jest z przełącznikiem zespolonym ale gdyby tak było to wydaje mi się, że nie byłoby obu świateł.Chyba,że się mylę. Proszę o pomoc. Sprawdź multimetrem ciągłość przewodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.