manix Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Myślę, że groźnejsze jest "dmuchanie" na fotelu niż w fotel, jeśli chodzi o luzy fotela, a że Colinsio to "stary" lubieżnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ja nic na ten temat nie wiem manixio szanowny, jestem grzeczny, ułożony, nie myślę nawet o innych, a o alkoholu to już wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 A deklaracja z 18.29? http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/89311-dla-tych-co-musz%C4%85-i-nie-tylko-d/?view=getnewpost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Wycofana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Szybko się upłynniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Prawda, upłynniła się i już nima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 A w starych 125p Wam nie przeszkadzało, nawet stukało do taktu muzy z Safari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Tam tylny most wszystko zagłuszał. Olaboga Grzmocie, teraz se przypomniałem, że ja przecie nawet swoją babę na Fiata 125P (wersja karetka) wyrwałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Strach nawet myśleć jak to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 To były piękne czasy. Taki dziad jak Ty powinien to wiedzieć najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dziady to mają do siebie że nie pamiętają -skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zawsze pamiętniki można pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Normalnie mistrzowie z Was Trzeba wszędzie wszystkie powiadomienia wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarG Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Panowie, Po przejechaniu tego 1.miesiąca wyraźnie odczuwam, że na poprzecznych przeszkodach (głównie policjantach leżących) przód auta ładnie się trzyma , zaś tył znacznie mocniej podskakuje jak jadę sam. Wiem, że auto ma dużo lżejszy tyłek - ale różnica jest wyraźna. Odbywa się to cicho trzeba przyznać. Też tak macie u siebie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Dziady to mają do siebie że nie pamiętają -skleroza Uuuuu! Pamieta się...oj! pamięta! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarG Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Panowie, Czy można wyregulować fizyczną wysokość pedału sprzęgła ?? Nie znalazłem na forum info. Miałem okazję jazdy egz.znajomego świeżo poznanego. Sprzęgło chodzi u niego lżej ale przede wszystkim ma niżej pedał niż u mnie. Ja muszę podnieść nogę nad podłogę bo pomimo stopy 44 nie dosięgam do pedału bez oderwania stopy od podłogi. Može też przez to mam takie złe wrażenia z operowania tym sprzęgłem. Mam jakies dobre 2 cm powyżej pedału hamulca, którym wygodnie operuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Mar,u mnie też jest sprzęgło powyżej hamulca(pedały),też mam 44 i sięgam....hamulec miałbym niżej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Mar,u mnie też jest sprzęgło powyżej hamulca(pedały),też mam 44 i sięgam....hamulec miałbym niżej??? ... a jak zdejmiesz szpilki? hehe.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Nie lubię prowadzić na bosaka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Nie wiem czy Bosak lubi w szpilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi