Batman Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Jest pomysł na zamówienie grupowe masek z węgla z wentylacją do lansu i poprawy chłodzenia http://seiboncarbon.com/store/products/ts-style-carbon-fiber-hood-for-2007-2008-nissan-350z.html Narazie jest 3 chętnych: ja, Norbert i Dominik... Planowany koszt pomiędzy 4-5k, jeszcze szukamy oferty, wiem, że sporo ale to markowy produkt i u Kaktusa fajnie leży, jakość wykonania jest naprawdę dobra. Czy ktoś jeszcze jest zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) https://www.facebook.com/carbontechPL/ Ten ziomek robi różne cuda z carbonu ( robił jakaś grubą suprę )Może zrobi taniej i na miejscu ( mi zrobił canardsy ) Edytowane 30 Maja 2017 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 https://www.facebook.com/carbontechPL/ Ten ziomek robi różne cuda z carbonu ( robił jakaś grubą suprę ) Może zrobi taniej i na miejscu ( mi zrobił canardsy ) Jaka cena tych canardsow masz jakieś foto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) +/- 1000 zł Dla mnie to było jedyne wyjście dlatego, że mam aftermarketowy zderzak no i trzeba było robić formy i pod wymiar robić Nie chciałem też mega wielkich, aby nie było przerostu formy nad treścią - " Adekwatnie do mocy " [/url] [/url [/url] Edytowane 30 Maja 2017 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Bardzo fajne jak dla mnie, ale żeby zrobić maskę pewnie potrzebowałbym formy, czegoś do skopiowania i jest z tym zdecydowanie więcej roboty... na przyszły sezon by były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 No bardzo fajnie się prezentują ale cena też niezła ja mam zderzak OEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Jak masz oem zderzak to zamów sobie takie wąsy z uk/chin, wychodzą nieco taniej... jeszcze nie wiem jak pasują, bo moje jeszcze nie doszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) Jak masz oem zderzak to zamów sobie takie wąsy z uk/chin, wychodzą nieco taniej... jeszcze nie wiem jak pasują, bo moje jeszcze nie doszły. W cenie oczywiście był montaż itp Jeśli masz OEM zderzak to też radziłbym gotowce kupić np: Alliexpress Edytowane 31 Maja 2017 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Jak masz oem zderzak to zamów sobie takie wąsy z uk/chin, wychodzą nieco taniej... jeszcze nie wiem jak pasują, bo moje jeszcze nie doszły.Jaka dojdą daj znać jak pasują no i jak wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 TheMan - bardzo ładne autko... Masz gdzieś więcej fot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Ostatnio znajomy gdzieś w Łodzi czy coś kupił z montażem i mu 2,5-3 tyś wyszło, tyle że pełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Trafiają się okazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 (edytowane) TheMan - bardzo ładne autko... Masz gdzieś więcej fot? Miło Coś takiego: Edytowane 31 Maja 2017 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Petarda! Tak jak niespecjalnie jestem fanem akurat tego koloru to trzeba przyznać, że Twoja sztuka prezentuje się świetnie! Gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Niezmiernie mi miło Jak mam być szczery, Kiedy szukałem zetki to chciałem każdą byle nie rudą, ale potem okazało się, że na żywo robi mega robotę i to był strzał w dziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Shameless offtopic! Lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsonic Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Tu jest za 4,5 z przesyłką i może nie Seibon ale też fajna: http://www.ebay.pl/itm/CARBON-BONNET-FOR-NISSAN-350Z-2007-ONWARDS-SCOOP-HOOD-NEW-REAL-CARBON-COFANO-/262549963134?hash=item3d2132817e:g:va8AAOSwrklVCura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 no chyba uda nam się lepszą cenę dostać, po negocjacjach z seibonem wychodzi około 3200 za sztukę maska lub klapa z dostawą do Polski, byliby jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ile sztuk trzeba zamowic by taka cena byla ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david611 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Jak cos ja jestem chetny Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Ja ze względu na brak czasu i niskie zasoby finansowe odpuszczam temat na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi