Gość Gruby16 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Witam. W moim samochodzie radio jest chyba zakodowane. Ponieważ podczas jazdy wyłącza się i nie działają żadne przyciski po czym wyświetla się "wait" a po tym "secure" i nie wiem co mam zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Czekać na ochronę A tak na poważnie, w książce nie masz kodu? Wytargaj je, może jest na obudowie radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witam. W moim samochodzie radio jest chyba zakodowane. Ponieważ podczas jazdy wyłącza się i nie działają żadne przyciski po czym wyświetla się "wait" a po tym "secure" i nie wiem co mam zrobić Gruby ,na początek ...popraw swój opis pod avatarem Qashqai J11 i silnik 1.2 lub 1.6 bo chyba o to chodzi. Co do radia,możesz mieć kłopot z softem radia,były już takie cuda.Jedź do serwisu,mają nowe softy ,poprawione do stacji i wgrają Ci nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.