kokosz Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witam wszystkich użytkowników serwisu. Zacznę od przedstawienia siebie i pojazdu - na imię mam Mariusz, od niedawna użytkuję Patrola Y60A rocznik 97 Stan ogólny nie jest zły, ale samochód ma kilka zbędnych z mojego punktu widzenia przeróbek i parę rzeczy do zrobienia - planuję zrobić z niego docelowo pojazd wyprawowo-terenowy pod swoje potrzeby (koncepcja jest). Lubię przy samochodzie sam popracować aby wiedzieć na bezludziu co się w moim pojeździe dzieje i nie ukrywam, że przydała by mi się jakaś serwisówka do tego modelu. Pewnie nieskutecznie szukałem, bo nic po polsku nie znalazłem i w związku z powyższym mam prośbę - jeśli ktoś z Państwa miał by taką serwisówkę do odsprzedania lub udostępnienia to proszę o kontakt/pomoc Pozdrawiam i do zobaczenia w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr5524 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 to co wiem to książki do y60 byly wydane jedna w rosji i druga Haynes po angielsku i niemiecku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 to co wiem to książki do y60 byly wydane jedna w rosji i druga Haynes po angielsku i niemiecku Dzięki za odpowiedź, Czy ta Haynes dotyczy wersji GR (97r)? Warto w nią zainwestować? Rosyjskiej póki co w sprzedaży nie namierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.