piotras78 Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Ponieważ mojej ramie w tylnej części (za tylnym zawieszeniem) trochę się zgniło poszukuje jakiegoś kumatego warsztatu w Warszawie lub niedalekich okolicach który by mi tę ramę przywrócił do pełnej sprawności - wycięcie rudej, wstawienie wzmocnienia, zaspawanie (ewentualnie mogę kupić całą ramę celem przeszczepu całego odcinka) - to wszystko najlepiej w jakoś rozsądnych pieniądzach. Temat jest dosyć pilny. Jeżeli macie kogoś godnego polecenia to proszę o namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skerim Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Ja by poszukał dawcy na aledrogo ... , ale czy ktoś to rozsądnie połata?np. http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6771692816 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras78 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Z dawcą nie ma problemu - nikt w Warszawie nie chce sie tego podjąć a na jazde po Polsce nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.