Marko123 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Witam Mam pytanie Czy montował ktos z was nakladki ochronne na progi? Czy jest to skuteczny sposob na zabezpieczenie auta i gdzie to kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Auta tym nie zabezpieczysz, ale lakier na progach tak. Osobiście nie zakładałem i nie zamierzam - nie jeżdżę w szpilkach Na Allegro masz tego całą masę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 na rdze to może jeszcze pogorszyć tylko sprawę, natomiast od uszkodzenia lakieru to pomaga, ja mam fabryczne i progi jak nowe, w poprzednim aucie miałem prog ostro zjechany od kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.