BartF Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Witam Od niedawna jeżdże primera 11.144 z silnikiem SR20DE bez gazu. Ostatnio wyskoczył check mój mechanik skasował błąd "czujnik 4 biegu". Niestety po kilku dniach znowu się pojawił. Zauważyłem ze pojawia się on po dłuższej jeździe ze stała prędkością np. autostrada albo ekspresowka. Poza tym tylko na 3 biegu przy przyśpieszaniu lekko szarpie. Dzisiaj doszły falowania na biegu jałowym do 500 obr i wraca spowrotem na 750. Czasami zgaśnie.. Pomocy gdzie szukac co może być przyczyna. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 to automat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartF Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 to automat?? Nie manual. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 to jaki czujnik 4 biegu??? podaj numer błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Po bledzie 4 biegu zaraz sie okaze ze faluja mu obroty jak sie kompresor ac wlacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartF Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 nie jestem może super mechanikiem ale potrafie rozpozac kiedy faluja obroty na biegu jałowym a kiedy wlacza się kompresor klimy... Po bledzie 4 biegu zaraz sie okaze ze faluja mu obroty jak sie kompresor ac wlacza to jaki czujnik 4 biegu??? podaj numer błędu Nie pamiętam niedługo jade do mechanika to podam numer. to jaki czujnik 4 biegu??? podaj numer błędu Mój mechanik na urlopie ale sprawdziłem sobie sam i wyszły dwa błędy jeden to P0171 a drugi P1706. to jaki czujnik 4 biegu??? podaj numer błędu Mój mechanik na urlopie ale sprawdziłem sobie sam i wyszły dwa błędy jeden to P0171 a drugi P1706. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 P0171 P1706 zajął bym się I błędem drugi wykasować nieraz pojawiają się jakieś bezsensowne błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.