Gość kotek1988 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 ..potrzebuję pomocy odnośnie klimatyzacji, nie załącza się drugi bieg na wentylatorze chłodnicy, gdy temperatura na zewnątrz jest tak do 28 C klima działa, wentylator chodzi na pierwszym biegu, lecz gdy jest cieplej wentylator staje, na diagnostyce pokazało że komp włącza 2 bieg lecz fizycznie tak nie jest ( wiadomo, ciśnienie wtedy rośnie i działa zabezpieczenie wył. klime ) Podejrzenie padło na rezystor wentylatora chłodnicy ( mój jest taki 8200045082 ) Wie ktoś co odpowiada za włączenie drugiego biegu ? ten rezystor czy może jest jakiś przekaźnik jeszcze od tego ? Nie chce narazić się na koszta.. autko jest z 2007r. 1.5 dci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Chyba najlepiej na podmiane mieć lub przy kupnie używki dogadać sie o ewentualny zwrot. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurt76 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Mi przy takim objawie wymieli czujnik klimy i śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.