NorbertS Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Proszę o pomoc w znalezieniu albo całych uchwytów lub też samych gum uchwytów chłodnicy.Po prostu się rozleciały, nie wiem czy można kupić same gumki co byłoby chyba najlepszym rozwiązaniem. Przeszukałem kilka sklepów inter. ale albo nie to wpisuje albo po prostu nie można tego kupić.Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Skontaktuj się z tą osobą: http://allegro.pl/sellerInfoFrontend/6130343/aboutSeller Ostatnio kupowałem u niego używane podpory chłodnicy klimatyzacji bo moje przerdzewiały i wydaje mi się że na składzie widziałem mocowania do chłodnicy silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 gościu nie odpowiada na maile. Słaby kontakt telefoniczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 jest weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radar Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Grosze to kosztuje. Udało mi się odszukać kiedyś za 8zl sztuka a tak to coś koło 20zl dolne są troszkę inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbomer Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 http://czesci.mustang-auto.com/Katalog/Tovar/20954 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorbertS Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 dzięki za wpisy i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.