michcin Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Cześć, Jak wiadomo podłokietnik w Primerze niekoniecznie spełnia swoją funkcję. Jest zdecydowanie za krótki, za nisko i twardy. Może ktoś z was zmieniał go na jakiś większy, z innego samochodu? Myślałem, żeby kupić z czegoś innego samą poduszkę z obszyciem i przykręcić go do pokrywy obecnego podłokietnika, jednak może macie jakieś sprawdzone sposoby na to? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazz Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Podłączam się z ciekawością.. Wyższy.. może, ale zdecydowanie dłuższy być powinien. A gdzie odstawiacie kupioną kawę? Bo jak w podłokietnik, to chyba lipa.. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Podłokietnik w Primerze, to jakieś nieporozumienie ...No chyba że ma się powyżej 185 cm wzrostu i fotel odsunięty hen dalekoo! A te dołki na napoje Nie ma opcji - trzeba z łokcia (choć raz) przywalić podczas jazdy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcin Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Wymyśliłem coś takiego, podłokietnik z Nissana Sunny b13, fajny bo skórzany, wygodny i rozsuwany jednak mógłby być troszkę węższy (ma 17 cm szerokości). Przykrecilem go do pokrywki od zwykłego podłokietnika więc normalnie się otwiera i zamyka i dalej mam uchwyt na kubki. Jedyna wada to wygląd z tyłu. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Gdzie można taki dorwać podłokietnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcin Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Allegro, olx, szroty Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Czerwca 2017 przez michcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Na pewno jest to podłokietnik z Nissana Sunny b13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcin Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Faktycznie pomyłka, Sunny B12, sam nigdy nie miałem, tak było napisane w aukcji i muszę w to wierzyć Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 wygląda całkiem wygodnie.. a możesz zrobić zdjęcie mocowania? ) Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcin Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Ot i całe misterne mocowanie Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi