papa_bizkit Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam Temat typu z d. mianowicie mam taki problem. Silnik pracuje cicho, opony szumią w normie ale mega wk rwia mnie szum z tylnej szyby. Mam zabudowę alpha i zastanawiam się czy i jak uszczelnić połączenie tejże zabudowy, paki i kabiny. jakaś uszczelka gumowa miedzy jedno i drugie? jakieś pomysły? Jeżdżąc z tyłu naprawdę to irytuje. Czekam na słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Taka uroda pickupa z hardtopem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 niby tak... ale nie ma opcji. poszukam jakiejś uszczelki i dam na całej długości. może coś da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.