piotrek80kr Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Koledzy mam prośbę, czy ktoś z was jest w stanie określić jakiej firmy jest alternator na filmiku? Kupiłem micre z uszkodzonym altkiem i podejrzewam, ze to Hitachi ale jeśli ktoś moze potwierdzić to byłbym bardzo zobowiązany, z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo32 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Made in Japan. Bosch ma czarną plastikową pokrywę po stronie szczotek. Dla pewności podaj oznaczenia zacisków. A Ty masz to: http://allegro.pl/oryinalny-alternator-nissan-micra-k11-1-0-16v-i6453250235.html W opisie na dolnym zdjęciu masz podany typ alternatora : Hitachi 23100 AP000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek80kr Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Dzięki kolego, właśnie taki zamówiłem I żeby było smieszniej to dokładnie z tej samej aukcji Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.