Novertis1 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Witam, Mam do was pytanie jak mam odłączyć akumulator żeby nie wyła syrena. Odpiąłem akumulator a po paru sekundach zaczęła wyć syrena więc podłączyłem go ponownie i dezaktywowałem z pilota. Jak mam odłączyć aku aby ona dalej nie wyła. Potrzebuje go podładować - samochód z polskiego salonu Dziękuje bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiang33 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 powinieneś mieć mały kluczyk do wyłączania syreny, wkładasz go w syrenę i przekręcasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novertis1 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Nie mam takiego malego kluczyka.Kluczyk mam w pilocie ale na pewno nie jest od syreny.Dodatkowo nie wiem gdzie jest syrena Jakies podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Drugi aku (byle jaki) na podmiankę - wyjmujesz swój --> podpinasz szybko "obcy" - gdy ewent. zawyje - gasisz larmo z pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Możesz go ładować podłączonego pod maską. Jeśli mieszkasz w bloku obejrzyj syrenę albo obok centralkę - musi być mały kluczyk tak jak od komputera. Często przy syrenie jest wtyczka lub wtyczka z bezpiecznikiem. Zrób co trzeba. Edytowane 9 Czerwca 2017 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novertis1 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Sadze ze jest to fabryczny alarm.Nie mam jak podpiac drugiego aku.Syrene slychac jakby z tylu tak mi sie wydaje.Gdzie jej szukac.Czy moze jest jakas szansa aby to wylaczyc inteligentnym kluczykiem :-) Edytowane 9 Czerwca 2017 przez Novertis1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinok Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) W moim t31 syrena byla w bagażniku pod plastikami na lewym nadkolu. Jest wtyczka więc można odpiąć. Syrena ma własny akumulator wbudowany- po odpięciu wyje kilka minut. Edytowane 9 Czerwca 2017 przez marcinok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Nie mam takiego malego kluczyka.Kluczyk mam w pilocie ale na pewno nie jest od syreny.Dodatkowo nie wiem gdzie jest syrena Jakies podpowiedzi Prostownika też nie masz, żeby go podłączyć do instalacji auta na czas wypięcia aku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Sadze ze jest to fabryczny alarm....Czy moze jest jakas szansa aby to wylaczyc inteligentnym kluczykiem :-) mysle ze to nie jest fabryczny alarm, tylko montowany przez dealera lub wlasciciela i to do nich w pierwszym rzedzie nalezaloby sie zwrocic z prosba o instrukcje i gwarancje do tego urzadzenia Novertis1 bez urazy ale jak pierwsze pytanie nowego forowicza jest o dezaktywacje alarmu itp to wlacza mi sie czerwona dioda wiem, wiem, jestem nienormalny ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novertis1 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) borge Nie bardzo wiem o co Ci chodzi ale nie jestem biegły w alarmach tym bardziej wcześniej nie miałem samochodu z nim. Poszukam syreny z tyłu samochodu i spróbuję ją odpiąć. Dzięki Edytowane 10 Czerwca 2017 przez Novertis1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) mysle ze to nie jest fabryczny alarm, tylko montowany przez dealera lub wlasciciela i to do nich w pierwszym rzedzie nalezaloby sie zwrocic z prosba o instrukcje i gwarancje do tego urzadzenia Novertis1 bez urazy ale jak pierwsze pytanie nowego forowicza jest o dezaktywacje alarmu itp to wlacza mi sie czerwona dioda wiem, wiem, jestem nienormalny ; ) Borgu popłynąłeś trochę. Kto by chciał t31 i to w dizlu.... dealerzy nissana nie montowali nigdy akcesoryjnych. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Borgu popłynąłeś trochę. Kto by chciał t31 i to w dizlu.... dealerzy nissana nie montowali nigdy akcesoryjnych. kariboxu poplynales troche wyobraz sobie ze biora je na organy, bez roznicy czy Pb czy ON wyobraz sobie ze mam dealera/ASO akcesoryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Nie tylko jako dawca. Ukraińcy ze wschodu szukają wszystkiego, co przynajmniej na chwilę, może zjechać z asfaltu. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez berater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) W statystykach oficjalnych (na stronie AŚ i jego mapach kradzieży) Nissan nie istnieje. A już x to w ogóle. Borgu jaki masz alarm zatem? Edytowane 10 Czerwca 2017 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Te statystyki są mylące, bo dotyczą całej gamy samochodów na rynku. Trudno porównywać częstotliwość kradzieży Nissana i VW, ze względu na podaż, a szczególnie w segmencie SUV. Czytałem gdzieś, że zainteresowanie samochodami z napędem na 4 łapy znacznie wzrosło od czasu konfliktu w Donbasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Borgu jaki masz alarm zatem? niestandardowy, byl montowany na indywidualne zlecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi