nestio_vip Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Witam. Mam bardzo skorodowane tylne podłużnice w Almerze rocznik 2001. Chcę ją sprzedać, ale nie chcą mi podbić przeglądu w SKP. Czy warto je zregenerować/wymienić czy lepiej zezłomować Almę? Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Przy korozji tych elementów w grę wchodzi tylko kasacja. Skandalem jest w ogóle, że przy takim stanie rok wcześniej ktokolwiek podbił Ci ten przegląd. Powinni za to za jaja gwoździem do mostu przybijać tych wioskowych SKPowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pgeca Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Niestety w tym stanie ten samochód to już złom. Gruntowna ingerencja blacharska może być nieopłacalna. Strasznie zgnił Ci samochód, moja almera ma tylko 2 lata więcej i od spodu wygląda o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestio_vip Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Niestety w tym stanie ten samochód to już złom. Gruntowna ingerencja blacharska może być nieopłacalna. Strasznie zgnił Ci samochód, moja almera ma tylko 2 lata więcej i od spodu wygląda o wiele lepiej.Tak to jest jak się nie konserwuje podwozia. Teraz już wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Konserwacja auta innego niż fabrycznie nowe jest bez sensu i tylko pogarsza sprawę, bo efektów jak wyżej nawet nie widać. Konserwacja auta innego niż fabrycznie nowe jest bez sensu i tylko pogarsza sprawę, bo efektów jak wyżej nawet nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestio_vip Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Sprzedana. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.