mat Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Nissan primera p 12 1.9 dci, jak mam wywołać kody błędów, wciskałem gaz 5 x czekałem ale nic nie miga? Check engine świeci ale nie wiem co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarenko Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Po przekreceniu stacyjki na akcesoria (jak sie podswietla zegary) liczysz do 3, dusisz 5 x pedal gazu, liczysz do 7 i wciskasz gaz (trzymajac gaz liczysz do 10) i powinno zaczac mrugac. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka https://youtu.be/xOpE4aiKzpo Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Nie działa, kilka razy tak próbowałem i nic nie miga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dados32 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Kup obd2 za 20 zł, sciag obd car doctor free na smartfonie, wepnij, połącz się przez blueooth i się pobaw. Ja tak zrobiłem w mojej p12 bo katowanie gazu nie działało(albo źle deptałem) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziarenko Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 A czu wersja softu w elm327 moze robic różnicę i np nie połączyć sie z komputerem w samochodzie? Kolega Arii mal elma z wersja 1.5 i podlaczyl sie do mnie bez problemow natomiast ja mam dwa z wersja 2.1 i ani myślą zeby się połączyć z komputerem. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.