kcroot Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Hej, powiedzcie mi który typ amorków wybrać gazowe czy olejowo-gazowe, napewno będzie to KYB. Nadmienie jeszcze że kupiłem sprężyny H&R -30mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Olejowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Hmm tylko już już takich w Kayabie nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Ja właśnie będę montować KYB 331014/15, bo oryginały już mają dość (po 442 kkm ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcroot Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Daj znac jak się spisują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Ostatecznie wymiana odwołana po szczegółowej diagnozie w SKP - amory mają 88% skuteczności... coś innego stuka, ale nie udało się odnaleźć sprawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.