Keepmovin Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Cześć! Moi drodzy, chciałbym zrobić customowy lewarek zmiany biegów wzorując się na tym z Nismo - nie mogę niestety znaleźć żadnych informacji na temat jego wymiarów, ani wymiarów stock'owego! Wiem tylko, że gwint to 10 x 1,25 mm. Czy ktoś kto ma obojętnie którą gałkę, mogłaby taki szybki wymiar dla mnie zrobić ? Dosłownie wysokość od podstawy po czubek i szerokość (średnica). Przyda się też na forum dla osób które coś takiego będą chciały zrobić, a zbierzemy odrazu obydwa wymiary. Dzięki! Keepmovin Panowie (i Panie o ile tu są ) Może znajdziecie minutę z linijką, aby zebrać te wymiary ? Będę wdzięczny - i myślę, że nie tylko ja. Cześć! Moi drodzy, chciałbym zrobić customowy lewarek zmiany biegów wzorując się na tym z Nismo - nie mogę niestety znaleźć żadnych informacji na temat jego wymiarów, ani wymiarów stock'owego! Wiem tylko, że gwint to 10 x 1,25 mm. Czy ktoś kto ma obojętnie którą gałkę, mogłaby taki szybki wymiar dla mnie zrobić ? Dosłownie wysokość od podstawy po czubek i szerokość (średnica). Przyda się też na forum dla osób które coś takiego będą chciały zrobić, a zbierzemy odrazu obydwa wymiary. Dzięki! Keepmovin Panowie (i Panie o ile tu są ) Może znajdziecie minutę z linijką, aby zebrać te wymiary ? Będę wdzięczny - i myślę, że nie tylko ja. Panowie, nikt nie ma chwili z grubsza pomierzyc nawet stockowy shifter linijka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Jak dasz czas do końca tygodnia to będzie bo mam w Krakowie:c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keepmovin Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jak dasz czas do końca tygodnia to będzie bo mam w Krakowie:c Super, i jak, udalo sie zwymiarowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Otwór 17,50 mm Szerokość podstawy 40,58 mm Wysokosc 94 mm Szerokość gałki 51 mm Zwężenie 28 mm /36 stock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.