sebastiw Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Jak myślicie, czy powinienem wymienić już tę sondę (regulacyjna)? Skąd tyle osadu i co on może oznaczać? ma kolor biały różowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mironig Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 To nie jest sonda regulacyjna. Jeżeli ma średnia wartość w okolicach 0,45 v nie wymieniać Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Nie jest regulacyjna? ale ona jest wkręcona w kolektor, zaraz za silnikiem. Mogę zmierzyć tylko przez torque, pokazuje od 0.1 do 0.9V i skacze cały czas, jak dodam gazu to rośnie, jak jadę z górki bez treści, na biegu to pokazuje 0V. Sondy nigdy nie wymieniałem, czyli ma za sobą 440 kkm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 zostawić pokazuje od 0.1 do 0.9V i skacze cały czas, jak dodam gazu to rośnie, jak jadę z górki bez treści, na biegu to pokazuje 0V. zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 zostawić zostawić Ok, dzięki, uratowaliście mnie przed zbędnymi wydatkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mironig Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wygląda jak NGK. U mnie są takie za katem. Jeżeli przed to faktycznie "regulacyjne" Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Tak, to NGK, jest przed katalizatorem. Ale ogólnie to zaskoczył mnie ten nalot i taka jego ilość... już myślałem, że znalazłem przyczynę poszarpywania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Wygląda jak NGK. U mnie są takie za katem. Jeżeli przed to faktycznie "regulacyjne" jesteś w stanie rozpoznać po zdjęciu jaka to jest sonda??? podziwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dokładnie to NGK OZA544N14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.