pawcio Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Czołem! Coś mnie wczoraj podkusiło i tak sobie zajrzałem pod spód auta od d.. strony. Moim oczom ukazał się taki oto obraz... auto ma 17 700 km przebiegu i nie ma jeszcze roku. Strach pomyśleć co będzie za kilka lat Jak to wygląda u was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Norma w turbodoladowanych z takim układem tłumika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ja miałem takie już W MOMENCIE ZAKUPU!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Czołem! Coś mnie wczoraj podkusiło i tak sobie zajrzałem pod spód auta od d.. strony. Moim oczom ukazał się taki oto obraz... auto ma 17 700 km przebiegu i nie ma jeszcze roku. Strach pomyśleć co będzie za kilka lat Jak to wygląda u was? Nie mam takiego obrazka.Tłumik jest jednego koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxqa Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 U mnie też jest jednego koloru a we wrześniu będzie już dwa lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Poltora roku,parkowany na podjezdzie i nie ma rudej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 To nie ruda tylko raczej przegrzanie. Przepalenie dokładnie naprzeciw wylotu z rury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Czyli dawałeś pawcio za bardzo w rurę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.