aadm Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Witam, Może zapytam mało profesjonalnie, ale .... Mam pytanie dotyczące dodatkowego odgłosu, jak gdyby dodatkowego wentylatora, w ostatnich dniach. Czy może być to spowodowane dodatkowym chłodzeniem w czasie wysokiej temperatury? Nie pamiętam takiego odgłosu w ubiegłym roku a korzystam z mojego QQII od 21 lipca 2017. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btus Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Witam, Może zapytam mało profesjonalnie, ale .... Mam pytanie dotyczące dodatkowego odgłosu, jak gdyby dodatkowego wentylatora, w ostatnich dniach. Czy może być to spowodowane dodatkowym chłodzeniem w czasie wysokiej temperatury? Nie pamiętam takiego odgłosu w ubiegłym roku a korzystam z mojego QQII od 21 lipca 2017. Znaczy się jesteś z przyszłości? Co do odgłosu, to pewnie słyszysz wentylator chłodnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadm Opublikowano 23 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Miało być 2016. Co do odgłosu w ASO powiedzieli żeby przyjechać na naprawę bo coś jest nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btus Opublikowano 23 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Miało być 2016. Co do odgłosu w ASO powiedzieli żeby przyjechać na naprawę bo coś jest nie tak. Mi swego czasu bardzo głośno chrobotały wentylatory od nawiewu, ale mu samo przeszło. Słyszysz ten dźwięk na wyłączonym silniku z nawiewem na maksa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.