Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Kto naprawia i specjalizuje się w N15 2.0 gti ?

tomek426

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Diagnosta powiedział mi że "sanki" są już całkiem zgnite i więcej nie mam co liczyć na pozytywny wynik przeglądu .

Wobec tego może da się to gdzieś naprawić, wymienić, cos dospawać ? 

Czy ktos może miał taki problem i czy da się tę cześć zamówić i wymienić ?

Oprócz tego inne cześci podwozia też są do reparacji ze względu na zaawansowaną korozję.

Układ wydechowy - to by się pewnie kilku we Wrocławiu znalazło do wymiany, ale raczej wolałbym zlecić naprawę kompleksową człowiekowi który już coś takiego robił i się w tym specjalizuje, albo niech mi powie: za późno - auto musi isć na szrot. W tej chwili to jakoś nie widze w necie ani czesci ani specjalistów.

Poza tym to ogólnie samochód śmiga dobrze i jestem zadowolony. rocznik 1999, n15 2.0 gti

Takich elementów się nie naprawia (nie licząc wydechu), nawet się nie wyglupiaj bo komuś zrobisz krzywdę. Jak wzięło sanki to elementy mocujące wyglądają tylko gorzej.

To prawda. Elementy mocujace, czyli np śruby, są również mocno skorodowane. Czyli co ? Rozumiem że tylko do kasacji ? Nie jestem specjalistą, dlatego szczerze pytam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...