Kusik Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Witam , problem wygląda nastepująco: mechanik stwierdził, że siadł komputer w mojej primerze p12 1.8. Dlatego też zakupiłem zestaw startowy, dzieki któremu mam odalić samochód tzn. kluczyk stacyjka, komputer o tych samych symbolach 4g mec30020 immo(4Gmec30020) oraz jeszcze jedno czarne pudełko (BSM,?ECM?).Po założeniu nowego zestawu auto w dalszym ciągu nie odpala świeci sie immo.Czy zestaw pochodzący z Anglika będzie pasował do wersji europejskiej czy ma to jakiekolwiek znaczenie a może wymaga to jakiejs dodatkowej procedury? Bardzo proszę o pomoc ponieważ auto stoi już miesiąc czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 a pierścień od immo wokół stacyjki podłączony i sprawny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 te części o których mówisz są identyczne w wersji angielskiej jak i europejskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kusik Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Problem rowiązany, problem tkwiłj w czujniku ciśnienia klimatyzacji, który robił zwarcie przez co komputer rozłączał wszystko nie widział nic cały czas świecił się check i wypadał błąd potencjometru pedału gazu. Kto by przypuszczał.Byłem przekonany, że wina leży w komputerze ale mój mechanik ogarnął temat. Dziekuje za wszelką pomocl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 dzięki za opisanie rozwiązania problemu. Może komuś pomożesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.