Wiesia92 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Witam mam pytanie moja Bunia zaczęła zajadać się olejem i planuje z tego powodu wymienić silnik. Mam następujące pytania: -Czy dużo jest roboty przy wymianie silnika 2.0 140KM (polift)? -Czy z wersji przedliftowej spasuje słupek do wersji poliftowej? -Czy znacie kogoś kto sprzedaje silniki do tego modelu? -Czy może mi ktoś podesłać linki z allegro olx jaki silnik mam kupic? Za wszystkie podpowiedzi odpowiedzi dziękuje bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Cześć,-Czy znacie kogoś, kto sprzedaje silniki do tego modelu?-Czy może mi ktoś podesłać linki z allegro olx jaki silnik mam kupic?Odnośnie do tych dwóch pytań:1 Kolega nazywa się Emil i ma masę gratów do p11 .144 specjalizuje się w tym modelu. Kupiłem do niego dokładnie ten silnik, o którym piszesz. 600-182-2722. Raczej nikt nie poda Ci linku do konkretnej aukcji, bo internet mamy wszyscy :)Co do kolegi Emila to kupiłem silnik, który jak przyjechałem, to siedział jeszcze w samochodzie.Poczekałem na wyjęcie i pojechałem z nim do domu. Jeżdżę rok i nie mam z nim problemów.Ogólnie kilka razy jeszcze coś kupowałem i zawsze wszystko było ok. Generalnie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.