dawcio1484 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 montował ktoś turbo do 3.3d jak tak to proszę o informacje czy warto to robić. chciałem zamontować od 3.3 td ale czy to sie da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Wszelkie tematy z 3.3 przerabiał @Dziarus - myślę że się niebawem odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcio1484 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Dzieki za info poczekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 wywołany się stawia . Montować nie montowałem ale mam swojego tak zrobionego , poprzedni właściciel założył turbawkę . kolektory pasują bez przeróbek ale musisz zmienić pompę z 3.3 td . gdyby nie zabawa z pompą to sprawa prosta jak drut . Rożnica jest na + , bez turbawki trochę lepiej się zbiera przy niskich obrotach ale minimalnie natomiast muli przy wysokich z turbo idzie jak wściekły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcio1484 Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 No wlasnie kolego nad tym sie zastanawialem czy oprocz turba cos jeszcze trzeba wymienic. Czyli mowisz ze jeszcze pompe wtryskowa trzeba wymienic i to wszystko czy cos jeszcze trzeba tam ogarnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 tylko pompa , linka gazu czy gaszenia będzie pasować choć jest w innym miejscu , wężyki ciśnienia powietrza są inne w 3.3d idą dwa od filtra powietrza a 3.3td masz jeden z kolektora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcio1484 Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Dziuras jak bys mogl podaj mi swoj numer bo chcialbym zadzwonic bo czasu na pisanie nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.