Zolwik_Tuptus Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Jeżeli to ten Paździerz, o którym myślę, to pojęcie remont jest tu sporym nadużyciem - tam raczej będzie budowanie od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ale z przełożeniem mostu tez bedzie duzo zabawy. On na resorach jest. By trzeba było na sprężyny przerobic i wahacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Mam ramę od krótkiej 61-ki W sumie złom ale akurat te potrzebne/istotne fragmenty są zdrowe Wysłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Teraz wiemy, dlaczego listonosze z okolicy nie lubią Lemmyego. Idzie taki odebrać pocztówki i listy a tam ze skrzynki na listy wystaje rama z naklejonym znaczkiem pocztowym i napisem: "Pozdrowienia dla listonosza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ano Hehe, Tomkowi do Gryfic kiedyś kawał ramy wysłałem ... błotnik do lasu pod Radzyminem i ostatnio wał do Jastrzębia gołąb zabrał A tak obok tematu ... ostatnie 3 ramy rozdysponowane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zolwik_Tuptus Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Pomyśl kiedy mi ten patyk pomiędzy tylne kielichy ulepisz, żeby się nie zeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 hehe narazie lemmy muszę przemyśleć sprawe na spokojnie. Ale fajnie wiedzieć że masz takie mocowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi