michcin Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam, mam takie problem z seryjnym radiem (model z pokrętłem głośności), że po wyjeciu kluczyka radio przestaje grać jednak wyświetlacz się nie wyłącza (są napisy i podświetlenie), dodatkowo tak jakby nie działa przycisk wyciszania, gdy go nacisnę radio się zawiesza i trzeba od nowa odpalić silnik żeby się zresetowało. Ma ktoś z Was jakiś pomysł co może być przyczyną tego i czy można coś z tym zrobić czy tylko wymiana radia? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 masz zmieniarkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcin Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Mam Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 wiec zobacz wypnij z radia kabel zmieniarki i zobacz czy działa wszystko jak trzeba jak działa to masa na kablu do zmieniarki trzeba poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcin Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Chodzi o całą kostkę od zmieniarki? Nie pomogło ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.