Miastowy Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Witam,muszę wymienić obejmę węża z wspomagania, który łączy się z jakiś metalowym drutem przy chłodnicy i moje pytanie brzmi:Jak spuścić płyn z wspomagania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konserwa Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 a po co spuszczać płyn do wymiany obejmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miastowy Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 a po co spuszczać płyn do wymiany obejmy? Mnie się ziomuś nie pytaj. Mechanik powiedział, że wypadałoby spuścić jeśli chcę to u niego robić, lecz to trochę czasu zetrwa... dlatego odpuściłem sobie i sam chciałbym to zrobić. Nie wiem po co, lecz strzelę - żeby nie wywaliło połowy płynu zanim obejmę nową założę? W każdym bądź razie zacisnąć się nie da, bo tam idą metalowe przewody z tego co mi powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konserwa Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 mi wyleciało 100ml góra podczas wymiany gumowego węża w kształcie litery u. Jeśli mówimy o tym samym to zdejmij kierunek, reflektor (4 śruby) - rdza, można urwać, powolutku, zobaczysz wówczas sam na oczy o czym gadamy i poradzisz sobie sam. A mechanik jak to mechanik, szuka łatwego zarobku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.