paulus Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 co ile wymieniasz filtr? bo nie wiem czy inwestować teraz już czy poczekać do następnego serwisu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Raz w roku przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulus Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 to mój już ma ponad rok na pewno czytałem gdzies że za filtrem na przewodzie w jakimś kolanku jest jeszcze jakieś sitko które się zapycha??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq9mcs Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Nic mi o tym nie wiadomo. A wymieniam ponieważ odstana woda lubi sobie przymarznąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi