Damii94 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Cześć! Widziałem na youtubie pare filmików, że montują tłumik końcowy od nissana gtr-a r35 do nissana 350z i zetka całkiem ładnie gada z takim wydeszkiem. Czy ktoś z Was może przerabiał ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Odezwij się do Kolegi Stolaar13 - akurat to przerabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Wczoraj zamontowany do zety w 70%, zostało jeszcze dopasować końcówki czyli jakieś 2-3h pracy i na koniec kolejnych kilka godzin na wykończenie całości. Jest naprawdę sporo cięcia/przerabiania i na tym tłumiku zeta staję się naprawdę dość głośna i w trasie może być uciążliwa przez dźwięk. Gdyby była turbinka to fajnie by wyciszyło cały zestaw, ale to niestety wolnossące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Ja zamontowalem u siebie wiatrak i ponoć jest jeszcze głośniej choć na żywo nie słyszałem https://m.youtube.com/watch?v=fjfpuiSWQuY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damii94 Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 A masz może jakieś zdjęcia jak od spodu ten wydeszek wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolaar13 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Zdjęć nie mam niestety, na forach US masz mnóstwo zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damii94 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Dzięki za odpowiedź! Myślę, że też się wezmę za tę przeróbkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.