boszax Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Mam zamiar wymienić olej w skrzyni biegów.Silnik to 1.8 benzynka. Wybór padł na "CASTROL SYNTRANS TRANSAXLE 75W90" następca CASTROLA TAF-X. Jeszcze nie dokonałem zakupu, chciałem się tutaj na forum upewnić, że olej ten będzie dobrym wyborem. Czy ktoś miał jakieś problemy typu trudniejsze wbijanie biegów itp po wymianie oleju w skrzyni na ten konkretny olej Castrola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Trzeba było poszukać na forum ----> czy taki temat już był i .....np. podpiąć się / dołączyć do niego - zamiast tworzyć kolejny... http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/104457-p12-18-wymiana-oleju-w-manualnej-skrzyni-biegów/ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Ja zmieniam co 60 kkm i zalewam mobila 75w90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.