Damii94 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Cześć! Związku z tym, że lubię czasem poupalać swoją zetkę, potrzebuje chłodnicy oleju ponieważ za bardzo nagrzewa mi się olej podczas upalania i spada jego ciśnienie. Chciałbym poradzić się tych, którzy kompletowali cały zestaw, co i jakiej firmy najlepiej wybrać?. Dodam, że chciałbym, aby adapter wkręcany w podstawkę filtra posiadał również wejście na czujnik temperatury oleju. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Hej czujnik temepratury oleju w mieskęolejową dolną sobie zamontuj, tuleje z gwintem m10x1 i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Te podstawki z wejściami na czujniki nie maja termostatu. Polecam podstawę filtra z termostatem by podczas normalnej jazy olej nie był niedogrzany. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanR1 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Ja tez polecam czujnik temperatury z jakimś ladnym czytelnym zegarem mam sam i temperaturka pod kontrola koszt ogólny jakieś 500zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damii94 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dzięki za odpowiedź mógłby ktoś się wypowiedzieć jeszcze o przewodach i chłodnicach? Jakie są polecane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.